Senteret sitt bannerbilde

Vikar for Sofia Moldovanu

15. november 2018

Vi får fra mandag 191118 en ny lege her ved senteret. Han heter Mindaugas Jauneika, og skal være her sammen med oss 1 år fremover. Han skal jobbe som vikar for Sofia Moldovanu som går ut i foreldrepermisjon fra desember. 

Gode grunner til å bli fastlege hos Sentrum Legegruppe (I forbindelse med utlysningen av fastlegeprakis ved senteret)

24. september 2018

Hos oss:

Har alle sammen pasientenes beste i fokus, og jobber mot en mål om at alle skal få den helsehjelpen de har behov for. Sekretærene våre yter utmerket service på telefon og i møte med både pasienter og andre samarbeidspartnere.

Hjelper vi hverandre når ting er krevende.

Jobber vi for at alle skal trives på arbeidsplassen vår. Sekretærene jobber for at legene skal ha best mulig arbeidshverdag, planlegger timebøkene ut fra dette, setter av tid til ferier, besøk på helsestasjonen med ungene våre, til kortere dager når vi trenger tid til å hente oss inn litt og til fri etter legevakt. Vi gjør også så godt vi kan med å ta vare på sekretærene våre.

Setter av tid til papirarbeid. Få gjort unna legeerklæringer, forsikringspapirer, ta et nettkurs i ny og ne og ha tid til en ekstra kaffe eller te, uten at du må sitte utover kvelden.

Praktiserer vi fri etter legevakt på natt, slik at man kan få sovet litt ekstra, dratt til frisøren en dag eller hente ungene tidlig.

Har vi fokus på at alle skal ha det bra på jobb. Vi har godt humør og ler helst mange ganger hver dag.

Har sekretærene jobbet her i mange år og har egne ansvarsområder som vi legene ikke trenger å ta. Vi har egen kontorleder som bl.a. tar seg av timebok, lønn og personalansvar, egen dataansvarlig, bestillingsansvarlig, laboratorieansvarlig og HMS-ansvarlig.

Er vi så heldige at vi har en hudlege som jobber hos oss. Vi prøver å ikke ta opp for mye av tiden hans, men har vi et vanskelig kasus så er han alltid hjelpsom, og han lærer oss også mye fra egen praksis.

Opplæring:

Vi setter av god tid til opplæring. Om du ikke kjenner til hverken Mo i Rana, samarbeidspartnere våre, Infodoc eller hvordan kaffemaskinen fungerer, så skal vi få deg opplært i dette. Vi komme kanskje til å mase litt på deg for å høre at du sender henvisninger til riktig sted og til å gi deg mer informasjon første dagen enn du klarer å absorbere, men vi gjør det i beste mening.

Veiledning av unge leger: Vi elsker jobben vår og vil at du skal være interessert i å utvikle deg å føle deg trygg. Vi setter av tid til samtaler hver uke og vi er bare glade for å bli spurt om hjelp.

Lønn:

Legevaktene er kjempespennende, godt lønnet og du kan ringe oss hvis du står fast. En fin avveksling fra jobben som fastlege.

Leger har god lønn. Vi guider deg gjennom spørsmål knyttet til det å være selvstendig næringsdrivende. Det er ikke så vanskelig som noen skal ha det til og vi opplever å ha mange fordeler ved denne driftsformen ved at vi står mye friere enn om man er fast ansatt. 

Ferie og fritid:

Man får stort sett til å ta ferie når ham vil. Vi deler opp sommer, jul og påske mellom oss. Når man kommer tilbake er det ikke noe "usignerte" som ligger og venter, det tar legene som er på jobb seg av og vi setter av tid til dette ved behov. Du kan derfor nyte ferien din og slippe å tenke på at det er mye som venter deg når du kommer tilbake.

Du skal kunne få barn, ta sykehusår og ha et liv ved siden av jobben. Vi har et godt samarbeid med kommunen og det ordner seg alltid med vikar i permisjonstider uten at du må stresse med dette.

Mo i Rana med omegn:

Noen sier at selve byen Mo i Rana ikke er så spennende, men vi har verdens vakreste natur rundt oss på alle kanter. Om du liker fjellturer, skikjøring, jakt, fiske eller vil drive med annen idrett eller engasjere deg i kulturlivet, så har Mo i Rana det meste.

Hilsen Ina, Sofia og Greta (Legene ved Sentrum Legegruppe)

Elen Tjong har sagt opp sin fastlegestilling

24. september 2018

Elen Tjong har sagt opp sin fastlegestilling her ved Sentrum Legegruppe. For tiden er det Geir Nedgård som er vikar på hennes liste. 

Ny fastlege ved senteret

13. oktober 2017

Den 180917 tok Sofia Moldovanu over fastlegelisten til Ida Aag, og vi ønsker henne velkommen til oss!

Ny fastlege

7. juni 2017

Da har vi endelig fått ny fastlege på plass, hun heter Greta Brancaleoni og har tatt over fastlegelista som Bjørn Lichtwarck hadde. Vi ønsker henne velkommen til oss!